top of page

OVER ONS

Oprichtster

Untitled.png

Daycare Wildborn is opgericht door Esther Marks. Esther heeft een bachelor in Maatschappelijk Werk en is daarna aan de slag gegaan als gastouder. Hier vond ze haar passie voor kinderen en ontwikkelde ze de droom om ooit haar eigen kinderopvang te openen. In mei 2022 vond ze hier de perfecte locatie voor in het mooie Waalre en kon ze haar droom werkelijkheid laten worden.

Over ons: Over ons

DE OPVANG

Daycare Wildborn heeft twee groepen. Dit zijn beide verticale groepen, wat inhoudt dat kinderen met de leeftijd tussen 0 en 4 jaar bij elkaar zitten. Wij proberen onze groepen zo klein mogelijk te houden met een maximum van 10 kinderen per groep.

In deze groepen staan plezier, veiligheid en vertrouwen voorop, zodat de kinderen een goede basis hebben om zich te ontwikkelen. Bij de ontwikkeling van deze opvang is er vooral uitgegaan van de visies van Maria Montessori en Emmi Pikler. “Help mij het zelf te doen" is een uitspraak van Maria Montessori die hier goed bij aansluit. Dit is ook terug te zien op de groep. De kinderen kunnen overal zelf bij en we hebben zelfs een kleine keuken.


Een rode draad binnen deze opvang is de gezonde leefstijl, met veel beweging en gezonde voeding. Er is een grote tuin waarin de kinderen kunnen bewegen en ontdekken. Er staan perenbomen en een moestuin. Op deze manier kunnen kinderen ontdekken waar hun eten vandaan komt. De warme maaltijden die we verzorgen zijn verse, gezonde maaltijden. Er zijn ook vegetarische opties. 

Wildborn moet voelen als een veilige haven waarin het kind de vrijheid krijgt om zichzelf en de wereld om hem heen te ontdekken. Dit willen wij doen door middel van :

  • Kleinschaligheid

  • Een visie met elementen van zowel Maria Montessori als Emmi Pikler

  • Aandacht voor de natuur

  • Vrijheid om eigen gedachten en emoties te onderzoeken 

  • Een ruimte die met zorg is ingericht en regelmatig aangepast wordt aan de behoefte van de kinderen

Over ons: Onze missie

TARIEVEN

Bij Daycare Wildborn rekenen we met een uurtarief van €10,50. De dagopvang is alleen beschikbaar in hele dagen (van 07:30 tot 18.30). Eten, drinken en luiers zitten bij de prijs inbegrepen, ook de warme maaltijden.

Over ons: Onze missie
logo-20190116091327.png

PARTNERS

Kinderland

Een van onze partners om Wildborn waar te maken is Kinderland. Kinderland gaat Wildborn helpen met veel administratief werk zoals contracten en facturatie. Ze bieden ook diensten voor ouders, zoals ondersteuning bij vragen over de ontwikkeling van het kind of de belastingdienst.
Op de website van kinderland kunnen ouders zich aanmelden, documenten inzien zoals het beleidsplan veiligheid en gezondheid en klachten indienen. 
https://www.kdvkinderland.nl/vestiging/kinderland-wildborn/

Over ons: Over ons
bottom of page